Sunday, October 7, 2012

Leuk !

No see nädal on küll nüüd päris hea olnud.
Eelmine nädalavahetus pidin minema oma perega mu hostema õe 25. pulmaastapäevale. (Mina läksin sinna küll haigena, jäin just eelmisel päeval haigeks). Rongiga sõita üle kolme tunni :/ See oli nagu mingi hull perekokkutulek, suht ebamugav oli seal olla :D, aga nooohh, tasuta toit jakõikpuha, elasin üle :D Pidin ööseks ka sinna jääma, jäime Sofiega Carleeni õe majja ööseks, ja hommikul sõime hommikusööki hotellis, kus oli see ' lähedasem pere' , mingi 10 inimest. Mina ka muidugi.. :D Nad võtsid mind pereliikmene, päris armas :)  Peale seda läksime jälle rongi peale, ning tegime peatuse ühes linnas, kus oli parajasti ''World statues'' , elavad kujud. Inimesed, kes tegid end kujuks ja pidid paigal püsima janiiedasi:D See oli küll päris lahe.
Nädal koolis läks ka hästi, Esmasp sai poole päeva pealt koju, elektrikatestuse tõttu. Teisip oli ekskursioon suurde kunstimuuseumisse. Muuseum ise mulle ei meeldinud, sest seal oli nt paber, kus oli 3 triipu tõmmatud, ja seda nimetatakse kunstiks. haha. :D Pärast läksime linna Zwolle, kus meil oli 2 tundi vaba aega. Käisime Jessica ja teistega söömas ja värki.
Reedel oollliiiiii peale kooli mingi värk Martiniplazas (nagu teeviit), seal saime igast tasuta staffi (kotid, ja sain ka sõjaväe võtmehoidja jne). Seal sai ka igast lahedaid  asju teha, Kirsten, Alieke, Marlies ja mina tegime mingi imeliku video ja ka mingi crazy-jubeda pildi:D Me olime seal ainult poolteist tundi ja siis otsustasime me neljakesi minna linna sööma. Läksime Subwaysse ja sõime neid suuri võileibu (Y). Nad arvasid, et ma olen hilarious, nad irvitasid niimoodi, et pisarad olid reaalselt silmas :D. Niiett see oli lõbus päev. Hiljem nad ütlesid veel, et me teeme selle aasta megavägevaks :) .
Praegu olen ma veidi mures ainult oma keeletesti pärast YFU poolt, mis on 10november Amerstrroofis. See sisaldab kõike: lugemine, kuulamine ja rääkimine. Pinge, pinge.. Sellepärast ei saa ma minna koolipeole, mis on 9november ja lõpeb alles mingi kell 4 öösel :(, jamaa, oleksin tahtnud minna. Kutsuti küll palju.
Nüüd ma ootan siin vaikselt eestlasi omale külla :)