Friday, September 21, 2012

Kool.

Nüüd olen ma koolis käinud põhimõtteliselt 2 nädalat. Esimene koolipäev oli mul 11.september. Ma siiski ei saanud Sofie kooli :( , aga kool, kus ma käin on ka väga tore, ja poole lähemal kui Sofie kool oleks olnud. Kooli nimi on Wessel Gansfort College, kool ise väga suur ei ole, aga seal peaks käima mingi 900 õpilast umbes. Tunniplaan on mul väga hea, põhimõtteliselt iga päev on esimesed tunnid vabad, ainult reedel ei ole aga reedel on mul ainult 3 tundi :). Mul on ainult sellised tunnid nagu joonistamine, puutöö, muusika, inglisk, hollandik, kultuur, keh. kasv. (millega tulevad läbirääkimised, et ma ei peaks seal käima), filosoofia. Vahepeal on ka homeworki tunnid (2x nädalas), kus sa lihtsalt istud ja teed oma kodutööd, või mis sul vaja teha on.Kehkad on poistega koos ja ka meesõpetaja.  Enamustes tundides ma lihtsalt istun, ja teen midagi omaette, sest ma veel hollandik täielikult ei mõista. Mul on kokku ainult 23 tundi nädalas. Mul on ka oma kapp koolis, nr 448 :D Tunnid on neil kahekaupa, siis on suurem vahetund. Tund kestab 50min, ja vaehtund 20-25min.
Inimesed koolis on väääga sõbralikud, muudkui naertavad ja leiavad, et ma olen väga huvitav, sest ma olen teisest riigist:D. Ma olen üldiselt klassis havo4, aga mul on tunde ka teiste klassidega. Mulle meeldib kõige rohkem klass havo3, kellega on mul 2x puutööd teisip. Seal on inimesed hästi toredad, muudkui jooksevad ringi ja seletavad mulle kõike:D. Paar poissi tahtsid venek 'tere' õppida, ja ma ütlesin neile, siis nad käisid hiljem nädal aega mul koolipeal järgi, üritates seda sõna öelda, aga nad ei saanud sellega ikka hakkama :D Seal oli ka mingi poiss, kes tuli mu juurde, küsis, et kas ta võib minust pilti teha, ma olin nagu wtf.. aga ma andsin talle ühe lehe, kus oli mu pilt, ta tegi sellest pilti ja saatis oma sõbrale O.o , sõber vastas, et ma olen very good-looking. Et see oli veidi imelik. Alguses, esimene nädal, oli koguaeg jama, et mu ratta kohta vahetati koguaeg, ilge jama. Suht närvi ajas ikka vahest, ja peale kehkasid oli mu ratas poiste ratastega ümber piiratud O.o  Õpetajad on vääga lahked ja toredad mu vastu, ja mu klassijuh (mentor) on ülilahe inimene :D. Kunstiõpetaja ütles, et ma joonistan väga hästi, et kas ma joonistasin palju Eestis :D Hihihihih. Kultuuri õpetaja küsis mult ühes tunnis, et kas meil on ka eestis vihkamist moslemite vastu (neil oli just see teema), ma ütlesin, et meil ei olegi ühtegi moslemit Eestis. Ainult Eestlased, venelased, ja paar soomlast. Nad olid päris üllatunud. Inimesed arvavad ka koguaeg, et me räägime venek siin värki. Suht solvav :D Ja egas paljud ikka ei tea, kus see Eest asubki.
Täna käisin ka esimest korda oma kunstiringis vms, (mille eest ma maksin 160eur), asub linnas. See on iga reede 18.00-20.00, kokku 14 nädalat. See oli väga tore, proovisin ja õppisin uusi asju , ja tegin ka juba ühe abstraktse maali, mis on minuarust suhtselt kena. Seal sai nalja, ja väga lõbus oli.
Hollandikeelega läheb ka hästii , ise ma seda veel ei räägi, ei taha nagu väga, aga ma õpin grammatikatiseseisvalt ja värki , ning see läheb hästi. 

Minu tunniplaan.