Sunday, September 2, 2012

New Post.

Pole viitsinud siia midagi kirjutada, üritan järkada sealt kus mu elu siin kanepimaal pooleli jäi siis :D
mmm. Kristo käis mul külas, see oli suht tore. Ta tuli Kolmap vist, ja lahkus Pühap, tema hostvanemad tulid talle siia järgi. Käisime veidi linnas, ja festivalil, aga enamasti me värvisime minu tuba. Tuba on nüüd värvitud ja põhimõtteliselt valmis agaaa pilte te veel ei saa , sest see pole veel täiesti valmis, mõned pisiasjad on veel teha :D. Toa värvimine oli päris .. jube. Aga tulemus on päris hea. Värvid ja kõik muu ostis mu pere mulle, värvipoes läks mingi 70-80 eur. Ja nüüd nad andsid mulle veel 50eur, et saaksin uue voodipesu osta, mis sobiks minu toaga ja puha:D Kulutavad päris palju mu peale.
Carleen, mu hostema on muusik, mängib klvaerit ja kitarri ja mdeamidaveel. Niiett, ma hakkasin nüüd kitarri õppima. Päris hästi lheb isegi, polegi nii hull. Täiesti ise õpin, Carleenil on kitarr, mida ma kasutada saan. See on tore, on loota, et kui ma tagasi Eestisse tulen, oskan juba hästi mängida:D. Kogun ka raha kitarri jaoks, nagu Carleen soovitas, suitsetan vähem ja selle arvelt kogun raha :D. nt 4päevaga olen kogunud 3.50 eur. :)
Mingi õhtu, Esmasp vist, kutsus Kiki poiss Maarten mind nendega linna kaasa, ta oli jumalla õnnes, et mina kui suitsetaja nendega kaasa läksin :D crazy. Sest mu perest keegi ei suitseta, ainult mina, ja ka Maarten. Igatahes, me läksime tivolisse, muidugi mina ei pidanud mittemillegi eest maksma, mis hakkab mind juba veidi häirima. Ma isegi ei tohtinud enda suitse tõmmata, Maarten andis mulle koguaeg:D Käisime mõndadel atraktsioonidel, ning Maarten mängis mingit mängu seal, ja võitis monkey, pehme mänguasi, mille ma ise suht valisin ning ma sain selle endale :D, numps.
Ülejäänud päevad pole ma siin vist midagi erilist teinud .. Käisime Sofiega linnas, ja rulluisutamas kui ta tagasi tuli. Eile jäin veidi haigeks, aga täna on enam-vähem juba. Peavalud külastavad ka mind koguaeg :/
Homme tuleb kooli minna, aga ainult õpikutele järgi põhimõtteliselt, niiett ma pean sinna minema mingi kella kaheks alles, mis on tore. Sofiega koos läheme, samas kooli siiski ju. Teisip v Kolmap hakkavadpäristunnid, eks siis näeb kuidas see kool on :D



monkeyyy :):D
Ice cream, hollandi lipp :D

tivoli atraktsiooni pilet, igal atraktsioonil oli erineva värvi, suuruse ja kujuga need, aga päris lahedad :D